Ikaros
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1517
post-template-default,single,single-post,postid-1517,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Ikaros

Ikaros Industriprodukter är ett företag som säljer produkter inom Spillskydd, Rengöring och Smörjteknik. Verksamheten började för över 25 år sedan i en källarlokal i Oxie där grundarna förvandlade avlagda kläder från Malmö Allmänna Sjukhus till rengöringstrasor för industri genom att helt enkelt riva dem i trasor och paketera.  Ambitionerna var höga – flyga högt, men inte för nära solen. Ikaros blev namnet på det spirande företaget. Idag är Ikaros Cleantech ett av Sveriges ledande företag i sitt område.

Metaform skapade Ikaros varumärke och ansvarade för den grafiska profilen, producerade informations- och kommunikationsmaterial.

 

 

tonysamatas
tony@metaform.se