Ständigt nyfikna
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
813
post-template-default,single,single-post,postid-813,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Ständigt nyfikna

divM är en internationell konsultbyrå med lokal förankring. divMs konsulter har levererat tjänster av hög kvalitet över hela världen sedan 2006. Företagets tre huvudområden är Program- och Projektledning via divM PM, Produktutveckling och Industrialisering via divM Solutions samt Kraft och Anläggning via divM Power.

Metaform fick i uppdrag att skapa:
– grafisk profil
– webbplatstonysamatas
tony@metaform.se