E-handel på rätt sätt
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
65
post-template-default,single,single-post,postid-65,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

E-handel på rätt sätt

Netset AB är en av världens ledande leverantörer av e-handelslösningar för IT-industrin. Deras egenutvecklade plattform kallas ”Nettailer” och ”Distbox”. De är utvecklade ”in-house” så Netset inte bara känner till varje vrå och skrymsle av programvaran utan vet också – med hundratals kommersiella system i gång runtom i Europa – att deras egen lösning är bland de allra bästa som finns på marknaden.

Metaform fick i uppdrag att skapa en ny webbplats åt Netset.


tonysamatas
tony@metaform.se