Metaform | E-handel på rätt sätt
65
post-template-default,single,single-post,postid-65,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

E-handel på rätt sätt

Netset AB är en av världens ledande leverantörer av e-handelslösningar för IT-industrin. Deras egenutvecklade plattform kallas “Nettailer” och “Distbox”. De är utvecklade “in-house” så Netset inte bara känner till varje vrå och skrymsle av programvaran utan vet också – med hundratals kommersiella system i gång runtom i Europa – att deras egen lösning är bland de allra bästa som finns på marknaden.

Metaform fick i uppdrag att skapa en ny webbplats åt Netset.


tonysamatas
tony@metaform.se