Att träna inför En Svensk klassiker
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
71
post-template-default,single,single-post,postid-71,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Att träna inför En Svensk klassiker

Att genomföra En Svensk Klassiker är mer populärt än någonsin. Anmälningarna till Vätternrundan, Vansbrosimningen, Lidingöloppet och Engelbrektsloppet/Vasaloppet slår i taket varje år. Men att klara av ett uthållighetslopp, och inte minst alla tillsammans, kräver goda förberedelser – både fysiskt och mentalt.

I boken med tillhörande webbplats lär du dig om allt du behöver veta för att klara av En Svensk Klassiker, eller rent av förbättra din prestation och upplevelse från tidigare år. Innehållet består av samlad kunskap och erfarenhet inom simning, cykel, löpning, längdskidåkning och triathlon, samt hur man på bästa sätt kombinerar de olika idrotterna i träning och tävling. Här hittar du också kapitel om träningslära, idrottsnutrition, mental träning, förebyggande av idrottsskador och träningsplanering. Allt för att öka förståelsen av vad som påverkar en idrottsprestation och gör den så lyckad som möjligt.

Metaform fick i uppdrag av SISU Idrottsböcker att designa boken (340 sidor) som finns till försäljning från och med hösten 2016.


tonysamatas
tony@metaform.se