Metaform | Tennis för barn
809
post-template-default,single,single-post,postid-809,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Tennis för barn

Tennis för barn är ett utbildningsmaterial för dig som är tennistränare för barn. Indelat i tennisens olika nivåer – röd, orange och grön – får du värdefulla råd om träningsupplägg och slagteknik. Du får också flera pedagogiska verktyg, planeringsförslag och metodiktips. En stor del av häftet är teknikbilderna i form av slagserier där barn på de olika nivåerna visar slagen. Till varje slagserie finns det värdefulla ”checkpoints” som hjälper dig att identifiera vad som behöver utvecklas i slagtekniken.

Metaform av SISU Idrottsböcker och Svenska Tennisförbundet fått i uppdrag att producera:
– boken ”Tennis för barn”
– pdf-dokument för webbplatsen: www.tennisforbarn.se
– Lottningsprogram


tonysamatas
tony@metaform.se