Tennis för barn
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
809
post-template-default,single,single-post,postid-809,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Tennis för barn

Tennis för barn är ett utbildningsmaterial för dig som är tennistränare för barn. Indelat i tennisens olika nivåer – röd, orange och grön – får du värdefulla råd om träningsupplägg och slagteknik. Du får också flera pedagogiska verktyg, planeringsförslag och metodiktips. En stor del av häftet är teknikbilderna i form av slagserier där barn på de olika nivåerna visar slagen. Till varje slagserie finns det värdefulla ”checkpoints” som hjälper dig att identifiera vad som behöver utvecklas i slagtekniken.

Metaform av SISU Idrottsböcker och Svenska Tennisförbundet fått i uppdrag att producera:
– boken ”Tennis för barn”
– pdf-dokument för webbplatsen: www.tennisforbarn.se
– Lottningsprogram


tonysamatas
tony@metaform.se