It’s in the clouds
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
807
post-template-default,single,single-post,postid-807,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

It’s in the clouds

Bestin AB ett ett växande IT-företag i Malmö som erbjuder sina allt fler kunder molnbaserade tjänster. Bestin AB siktar högt – ”Vi strävar efter att bli ett globalt molnbaserat mjukvaruföretag som fokuserar på lösningar som konsoliderar, automatiserar och strömlinjeformar verksamheter genom att stödja processer för att skapa effektivt delade tjänster.” De utvecklar ständigt sin plattform med konfigurationsverktyg och tjänster så att olika distributörer kan bygga, konfigurera och tillhandahålla deras egna ”Shared Service” lösning.

Metaform anlitades för att skapa möjligheter för Bestin AB att kunna ta nästa steg i företagets utveckling. I ett första skede innebär detta:
– grafisk profil
– grafisk design av kommunikationsbärare
– webbplats 

tonysamatas
tony@metaform.se