IdrottsLyftet
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1074
post-template-default,single,single-post,postid-1074,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

IdrottsLyftet

I de flesta av landets idrottsföreningar finns goda idéer om hur verksamheten kan utvecklas. För att hjälpa till att göra idéerna till verklighet finns Idrottslyftet. För att få stöd från Idrottslyftet kan föreningen vända sig till sitt specialidrottsförbund (SF) samt till sitt distrikt (RF:s distriktsidrottsförbund och SISU Idrottsutbildarnas distrikt).

Metaform har fått i uppdrag att skapa en logotyp åt IdrottsLyftet som ska användas för att visa att en verksamhet finansieras med Idrottslyftsmedel. Symbolen ska placeras ensam eller tillsammmans med föreningsmärket och/eller förbundslogotypen på till exempel hemsidor och i inbjudningar, broschyrer och tidningar.

Läs mer på: Idrottslyftets webbplats.

tonysamatas
tony@metaform.se