Kampanj Elvins
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1122
post-template-default,single,single-post,postid-1122,single-format-video,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Kampanj Elvins

Elvins Grafiska och Metaform fortsätter samarbeta! I somras fick Metaform förtroendet av Elvins Grafiska att skapa ett nytt varumärke och en ny grafisk profil. Nu har denna ”satt sig” och börjar slå igenom i Elvins kommunikationsarbete. Med hjälp av en DR-kampanj ska Elvins och Metaform etablera nya kontakter. Under fredagseftermiddagen var det dags för ”photo shoot” hos Metaform. Försäljningschef  Mikael Svanberg visar sin pondus framför kameran som Martin Joseph styr över.

 

tonysamatas
tony@metaform.se