Våningen. Och tiden.
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1142
post-template-default,single,single-post,postid-1142,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Våningen. Och tiden.

Såg denna på stan idag och drog på smilbanden. Kommer ihåg det som igår när Johan knackade på min dörr och berättade om sina planer på att starta en helt ny mäklarbyrå och undrade om Metaform kunde hjälpa honom med en logotyp och grafisk profil. Det är alltså nitton år sedan! Wow! Det är ju som folk säger – tiden går fort när man har roligt. Så roligt och tillfredsställande att kunna konstatera att det arbete som Metaform gör håller i längden. Att en grafisk profil fortfarande håller och känns fräsch efter snart två årtionden är väl ett bevis om något på en uppgift väl utförd!

tonysamatas
tony@metaform.se