Just valuation
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1147
post-template-default,single,single-post,postid-1147,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Just valuation

Skadeersättningen är anledningen till att försäkringar tecknas. Det är också försäkringsbolagens största utgiftspost. Själva värdering är kärnan i relationen mellan försäkringsbolag och kund. Redan 2006 gjorde Upptec sin första automatiska värdering till Sveriges största försäkringsbolag Länsförsäkringar. Sedan dess har Upptec fortsatt leverera värdering på alla prylar som finns i ett hem. Trovärdiga och rättvisa värderingar. Metaform har varit samarbetspartner från starten och när det nu är dags för Upptec att vända blickarna utåt och satsa på en internationalisering fortsätter samarbetet.

Metaform har anlitats för att skapa möjligheter för Upptec att ta nästa steg. Detta innebär i ett första skede:
– ny grafisk profil
– kommunikativ plattform
– grafisk design av kommunikationsbärare
webbplats (klicka för att besöka webbplatsen)

tonysamatas
tony@metaform.se