Nygammalt
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1338
post-template-default,single,single-post,postid-1338,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Nygammalt

Betfröförsäljningen under Syngenta återgår till trygga välkända Hilleshög.

Sockerbetsodlare runt om i världen har nu fått tillgång till nya samarbetsmöjligheter inom forskning och utveckling i och med att Syngenta såldesin sockerbetsförädlingsverksamhet till det danska fröföretaget DLF Seeds A/S.

Metaform har fått i uppdrag att ta fram en informationskampanj som består av helsidesannonser i fackpress, rollups samt DR-kampanj.

tonysamatas
tony@metaform.se