Metaform | Nygammalt
1338
post-template-default,single,single-post,postid-1338,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nygammalt

Betfröförsäljningen under Syngenta återgår till trygga välkända Hilleshög.

Sockerbetsodlare runt om i världen har nu fått tillgång till nya samarbetsmöjligheter inom forskning och utveckling i och med att Syngenta såldesin sockerbetsförädlingsverksamhet till det danska fröföretaget DLF Seeds A/S.

Metaform har fått i uppdrag att ta fram en informationskampanj som består av helsidesannonser i fackpress, rollups samt DR-kampanj.

tonysamatas
tony@metaform.se