Accons varumärke i världen
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1319
post-template-default,single,single-post,postid-1319,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Accons varumärke i världen

Det är nu två år sedan Metaform fick i uppdrag att skapa ett nytt varumärke åt Accon. Förutsättningarna var klara – det måste gå att känna igen vår gamla logotype men samtidigt måste det kännas nytt.

Under tiden som passerat har Accon jobbat på med att hantera gods och logistiklösningar och det nya varumärket syns på alltfler ställen. Som ”pappa” till en framgångsrik varumärkeskampanj blir man glad och stolt över att se att ens skapelser klarar sig så bra ute i den stora världen, .-)

tonysamatas
tony@metaform.se