Metaform | Studio Frid
1328
post-template-default,single,single-post,postid-1328,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Studio Frid

Studio Frid är en yoga och pilatesstudio i Malmö med ett brett utbud av kurser, öppna klasser och privatundervisning. Ambitionen är att vara en studio i framkant och att du ska hitta olika former av yoga och pilates. Studio Frid erbjuder även massage och zonterapi.

Metaform har fått i uppdrag att se över den grafiska profilen, designa en ny webbplats samt designa material för digital marknadsföring i sociala medier.

tonysamatas
tony@metaform.se