Bland vänner
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1345
post-template-default,single,single-post,postid-1345,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Bland vänner

Friends of Executive är ett exklusivt och professionellt nätverk som ansluter verkställande direktörer som ansvarar för minst 50 miljoner kronor i omsättning. Nätverket samlas under olika former flera tillfällen om året. Detta i syfte att skapa ett dynamiskt nätverk där medlemmarna får möjlighet att upprätthålla relationer och utbyta erfarenheter med varandra.

Metaform har fått i uppdrag att ta fram en ny grafisk profil och kommunikationsplattform samt ansvara för utformning av löpande annonsering, material för marknadsföring på sociala medier etc.

tonysamatas
tony@metaform.se