Metaform | Bland vänner
1345
post-template-default,single,single-post,postid-1345,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Bland vänner

Friends of Executive är ett exklusivt och professionellt nätverk som ansluter verkställande direktörer som ansvarar för minst 50 miljoner kronor i omsättning. Nätverket samlas under olika former flera tillfällen om året. Detta i syfte att skapa ett dynamiskt nätverk där medlemmarna får möjlighet att upprätthålla relationer och utbyta erfarenheter med varandra.

Metaform har fått i uppdrag att ta fram en ny grafisk profil och kommunikationsplattform samt ansvara för utformning av löpande annonsering, material för marknadsföring på sociala medier etc.

tonysamatas
tony@metaform.se