Vidare med Svenska Fotbollförbundet
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1638
post-template-default,single,single-post,postid-1638,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Vidare med Svenska Fotbollförbundet

Futsal är en komplex idrott som spelas med hög intensitet och som ställer stora krav på såväl laget som på den enskilde spelaren. Tränare betyder mycket för att futsal ska fortsätta växa med samma fart som under de senaste åren. Innehållet i Tränarutbildning Futsal speglar den kompetens som en modern tränare behöver för att utveckla spelarnas prestationer och lagets resultat.

Metaform, Svenska Fotbollförbundet och SISU Idrottsböcker fortsätter samarbetet med att skapa världens bästa tränarutbildningar inom fotbollen. Metaform har fått i uppdrag att skapa informationsmaterial, grafik, powerpointpresentationer, handledningar och annat.

Samtidigt har Metaform under hösten 2018 och vintern 2019 utöver Futsal producerat ett antal broschyrer och annat informationsmaterial åt Svenska Fotbollförbundet och SISU Idrottsböcker, såsom: boken ”Svenska Fotbollförbundets Spelarutbildningsplan”, foldrarna ”Domarutbildning Barn- och ungdom”, ”Fotbollens Lek och Lär”, ”Spelregler Barn- och ungdom” samt Svenska Fotbollförbundets katalog över Fotbollens Utbildningsmaterial 2019″.

tonysamatas
tony@metaform.se