PGross
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1590
post-template-default,single,single-post,postid-1590,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

PGross

P Gross AB är privatägt och har funnits i Lund sedan 1991. Sedan dess har företaget ständigt utökat och breddat sitt sortiment till att idag omfatta allt inom områdena ”Restaurang och servering”, Städ och hygien” och ”Kontor och emballage”.

2018 bytte företaget ägare och Metaform fick i uppdrag att skapa ett nytt varumärke och en grafisk profil.

tonysamatas
tony@metaform.se