Metaform | Regler för golfspel
1654
post-template-default,single,single-post,postid-1654,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Regler för golfspel

Boken ”Regler för golfspel” kommer att gälla över hela världen från och med januari 2019. Denna utgåva ska modernisera golfreglerna i syfte att svara mot spelets behov i dag. Den är resultatet av det initiativ till regelmodernisering som bedrivits av före detta och nuvarande medlemmar i R&A:s och USGA:s regelkommittéer, tillsammans med representanter för spelets alla nivåer, och avspeglar respons från tusentals golfspelare i hela världen.

Metaform fick i uppdrag av Svenska Golfförbundet och SISU Idrottsböcker att formge och producera två böcker; “Regler för Golfspel” i A5 format samt den mindre “populärversionen” i A6 format.

tonysamatas
tony@metaform.se