Regler för golfspel
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1654
post-template-default,single,single-post,postid-1654,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Regler för golfspel

Boken ”Regler för golfspel” kommer att gälla över hela världen från och med januari 2019. Denna utgåva ska modernisera golfreglerna i syfte att svara mot spelets behov i dag. Den är resultatet av det initiativ till regelmodernisering som bedrivits av före detta och nuvarande medlemmar i R&A:s och USGA:s regelkommittéer, tillsammans med representanter för spelets alla nivåer, och avspeglar respons från tusentals golfspelare i hela världen.

Metaform fick i uppdrag av Svenska Golfförbundet och SISU Idrottsböcker att formge och producera två böcker; ”Regler för Golfspel” i A5 format samt den mindre ”populärversionen” i A6 format.

tonysamatas
tony@metaform.se