Topvisible
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1628
post-template-default,single,single-post,postid-1628,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Topvisible

Topvisible är en digital byrå som arbetar med strategisk rådgivning, kampanjhantering och kurser inom digitala medier. De arbetar med Google’s tjänster dagligen sedan 10 år tillbaka.

Metaform fick i uppdrag att skapa en ny grafisk profil med en tagline som sneglade kärleksfullt på företagets historia och utveckling men som samtidigt satte ner foten och visade att Topvisible inte längre är en uppstickaren utan en toppspelare på planen när det gäller Sökmotorptimering, PPC-annonsering, Sociala medier och utbildningar inom detta.

tonysamatas
tony@metaform.se