Metaform | Revisorerna Syd
1687
post-template-default,single,single-post,postid-1687,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Revisorerna Syd

Revisorerna Syd erbjuder revision, redovisningstjänster och ekonomisk rådgivning till mindre och medelstora företag. Revisorerna Syd etablerades 2002 och består av ett 10-tal medarbetare varav 5 st är auktoriserade revisorer och 1 st är auktoriserad redovisningskonsulter och har kontor i centrala Malmö.

Metaform fick i uppdrag att skapa deras webbplats på plattformen WordPress.

Besök gärna deras webbplats på revisorernasyd.se

tonysamatas
tony@metaform.se