Upptec och Sociala medier
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1659
post-template-default,single,single-post,postid-1659,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Upptec och Sociala medier

Upptecs har utvecklat ett system för digitaliserad skadereglering för försäkringsbranschen – en bransch som befinner sig på randen av ett paradigmskifte. Kärnan i all skadereglering är  rättvisa värderingar och digitaliserad skadereglering är vägen till kundnöjdhet och kostnadskontroll.

Upptec har lång erfarenhet och en unik ställning. För ett år sedan började Upptec sin internationella resa och lägger nu större delen av Europa under sina fötter.

Metaform och Upptec använder sig av sociala medier, huvudsakligen LinkedIn men även i viss mån Facebook för riktade kampanjer.

Kampanj: Facebook

Kampanj: Dagens Industri +LinkedIn

Kampanj: LinkedIn + Facebook

tonysamatas
tony@metaform.se