Att verka i bakgrunden
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1692
post-template-default,single,single-post,postid-1692,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Att verka i bakgrunden

Friends of Executive är ett VD-nätverk som valt att samarbeta med Metaform för sin visuella kommunikation. Inget är mer glädjande och tillfredsställande än att se hur en kunds cirkel medvetet fylls med innehåll och substans. På bilden syn i förgrunden Anders Borg, Sveriges förra finansminister, hålla ett anförande på en av Friends of Executives VD-träffar. I bakgrunden syns Friends of Executives logotyp. Detta är att verka i bakgrunden, i ordets verkliga betydelse.

Fotograf: Fotograf: Björn H. Lindbäck

tonysamatas
tony@metaform.se