Metaform | Lek med rörelseförståelse
1808
post-template-default,single,single-post,postid-1808,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Lek med rörelseförståelse

”Rörelseförståelse är mer än att kunna utföra en mängd olika rörelser. Det handlar om glädjen att vilja röra sig – och allt annat som krävs för att vi ska delta i fysisk aktivitet hela livet. Därför är rörelseförståelse lika viktigt som läs- och skrivförståelse!”

SISU Idrottsböcker och Riksidrottsförbundet (RF) har tillsammans med Metaform tagit fram häftet/boken ”Lek med rörelseförståelse”. De fantastiska illustrationerna svarar Susanne Fredelius för.

tonysamatas
tony@metaform.se