Hur ser din cirkel ut?
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1834
post-template-default,single,single-post,postid-1834,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Hur ser din cirkel ut?

Metaform lanserar en ”mini-kampanj” på sociala media för egen räkning under temat ”Hur ser din cirkel ut?” Syftet är att uppmuntra till eftertanke och reflektion och givetvis även till handling. Kampanjen kommer att löpa fram till mitten av sommaren och innehålla ett antal ”Meta-filmer”.

Metaforms varumärkesarbete har varit framgångsrikt och under höst och vinter har flera lyckade uppdrag levererats. Nu vill Metaform gå vidare och fylla nya cirklar med innehåll. Hur ser din cirkel ut? Hör av dig så tar vi reda på det tillsammans.

Jonas Hansson på JHPro har bidragit med musik till de olika filmerna.

tonysamatas
tony@metaform.se