Metaform | SeniorvillorSyd
1937
post-template-default,single,single-post,postid-1937,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

SeniorvillorSyd

SeniorvillorSyd är ett byggföretag som insett att ca 70 % av alla seniorer och pensionärer som har haft ett eget boende i villa, radhus eller kedjehus önskar bo i marknära senioranpassade mindre villor med mindre tomt. Behov av seniorboende ökar och konceptet ”Seniorvillor” är väl testat genom byggnation och försäljning av snart närmare 200 villor. Metaform har fått i uppdrag att skapa en webbplats åt SeniorvillorSyd samt att producera informations- och marknadsföringsmaterial som exempelvis broschyrer, folder, annonser, skyltmaterial och annat.

Besök SeniorvillorSyds webbplats.

tonysamatas
tony@metaform.se