SeniorvillorSyd
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1937
post-template-default,single,single-post,postid-1937,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

SeniorvillorSyd

SeniorvillorSyd är ett byggföretag som insett att ca 70 % av alla seniorer och pensionärer som har haft ett eget boende i villa, radhus eller kedjehus önskar bo i marknära senioranpassade mindre villor med mindre tomt. Behov av seniorboende ökar och konceptet ”Seniorvillor” är väl testat genom byggnation och försäljning av snart närmare 200 villor. Metaform har fått i uppdrag att skapa en webbplats åt SeniorvillorSyd samt att producera informations- och marknadsföringsmaterial som exempelvis broschyrer, folder, annonser, skyltmaterial och annat.

Besök SeniorvillorSyds webbplats.

tonysamatas
tony@metaform.se