Logotyp åt Rosa Äpplet Musteri
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
2423
post-template-default,single,single-post,postid-2423,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Logotyp åt Rosa Äpplet Musteri

Rosa Äpplet musteri är ett litet musteri som finns utanför det lilla samhället Tjällmo i norra Östergötland.
I flera år har grundarna Josefine och Sophie mustat tillsammans för eget bruk och njutit av att kunna ta tillvara på alla fina äpplen som annars skulle ha gått till spillo. I år tar de mustandet ett steg längre genom att starta ett mobilt musteri som erbjuder must till alla som har egna äpplen eller bara vill köpa en högklassig lokalproducerad produkt.
Metaform skapade en logotyp åt musteriet.
tonysamatas
tony@metaform.se