Metaform | Efterlängtad bok
1999
post-template-default,single,single-post,postid-1999,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Efterlängtad bok

Gamborg Meducation är ett nystartat bokförlag med fokus på litteratur inom vård, hälsa och estetik. Metaform fick i uppdrag att formge och producera förlagets första bok – HA fillers & Botilinumtoxin A – klinisk behandlingsguide. En bok som riktar sig till legitimerade sjuksköterskor, legitimerade tandläkare och legitimerade läkare som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar, med syftet att

• höja kunskapsnivån för säkrare behandlingar,
• genom kunskap undvika komplikationer, ha snabb beredskap,
och diagnostik för att minimera följderna när det så händer,
• få nöjda patienter med naturligt klädsamma behandlingar och
• bli intresserade av att vilja studera anatomin vidare i detalj.

tonysamatas
tony@metaform.se