Efterlängtad bok
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
1999
post-template-default,single,single-post,postid-1999,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Efterlängtad bok

Gamborg Meducation är ett nystartat bokförlag med fokus på litteratur inom vård, hälsa och estetik. Metaform fick i uppdrag att formge och producera förlagets första bok – HA fillers & Botilinumtoxin A – klinisk behandlingsguide. En bok som riktar sig till legitimerade sjuksköterskor, legitimerade tandläkare och legitimerade läkare som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar, med syftet att

• höja kunskapsnivån för säkrare behandlingar,
• genom kunskap undvika komplikationer, ha snabb beredskap,
och diagnostik för att minimera följderna när det så händer,
• få nöjda patienter med naturligt klädsamma behandlingar och
• bli intresserade av att vilja studera anatomin vidare i detalj.

tonysamatas
tony@metaform.se