Metaform | be the change
2088
post-template-default,single,single-post,postid-2088,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

be the change

Under hösten har arbetet med Upptecs varumärkeskommunikation varit intensivt. En expansion i Europa är i siktet och avtal har redan slutits med kunder i ett flertal länder; Spanien, Nederländerna, Tyskland, Frankrike, Italien, England och Skandinavien. Resultatet innebär en ny kommunikationsstrategi, kampanjer på sociala medier, filmproduktion, uppdaterad design av webbplats, grafisk manual och allt som detta för med sig.

Exempel på kampanj på sociala medier:

tonysamatas
tony@metaform.se