be the change
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
2088
post-template-default,single,single-post,postid-2088,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

be the change

Under hösten har arbetet med Upptecs varumärkeskommunikation varit intensivt. En expansion i Europa är i siktet och avtal har redan slutits med kunder i ett flertal länder; Spanien, Nederländerna, Tyskland, Frankrike, Italien, England och Skandinavien. Resultatet innebär en ny kommunikationsstrategi, kampanjer på sociala medier, filmproduktion, uppdaterad design av webbplats, grafisk manual och allt som detta för med sig.

Exempel på kampanj på sociala medier:

tonysamatas
tony@metaform.se