Metaform | Ikonsystem för Upptec
2195
post-template-default,single,single-post,postid-2195,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Ikonsystem för Upptec

I paradigmskiftet som äger rum i försäkringsbranschen i detta nu är Upptec den starkaste spelaren. Ett viktigt verktyg i arbetet med digitaliseringen är deras programvara som används vid värdering i av produkter i försäkringsärenden. Systemet är omfattande och inkluderar i skrivande stund över 1300 produkter inom ett flertal olika kategorier. Metaform har skapat ett ikonsystem som täcker de allra flesta produkterna.

Nedan kan du se ett urval av ikonerna.

tonysamatas
tony@metaform.se