Fotbollspsykologi
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
2292
post-template-default,single,single-post,postid-2292,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Fotbollspsykologi

Metaform fick i uppdrag att formge och producera Svenska Fotbollförbundets bok om ”Fotbollspsykologi – för nästa träning och en långsiktig karriär”. Nu är den äntligen klar och finns att köpa hos SISU Idrottsböcker.

 

Så här skriver en av författarna – Daniel Ekvall på LinkedIn: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6669985727146708992/

Cheferna (Urban Hammar och Per Widen):
”Ska ni inte skriva en bok om fotbollspsykologi? Där ni sammanställer allt som ni tar upp i tränarutbildningen i en egen bok”?

Vi: ”Njae”.

Cheferna: ”Det finns ett intresse kring fotbollspsykologi eftersom ni tillämpar det i både dam-och herrlandslaget. Ni skulle också slå hål på en del myter kring ämnet. Ska ni inte skriva en bok”?

Vi: ”Njae”.

Cheferna: ”Nu skriver ni en bok”.

Vi: ”Ok”. Nu är boken klar! Boken tar upp våra tre teman; Att göra nästa aktion med hög kvalitet, Att göra lagkamrater bättre och Att skapa sig förutsättningar för en lång och hållbar karriär. Det finns grundläggande kapitel och fördjupningskapitel. Det finns dessutom en webbplats med filmer, case och uppgifter att göra för att träna upp sina psykologiska färdigheter. Boken är dessutom fullproppad med citat av kloka landslagsspelare. Tack till er 🙏. Om du är intresserad så beställs boken enklast via SISU Idrottsböcker. Jag återkommer med lite tips och utdrag från boken.

tonysamatas
tony@metaform.se