Lite klassisk produktdesign
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
2411
post-template-default,single,single-post,postid-2411,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Lite klassisk produktdesign

Samarbetet med Mellon Cleantech AB fortsätter. Ett uppdrag är att namnge och formge en ny produktserie. Tada – vi har den äran att presentera: Mellonol, en produktserie med avfettningsmedel, speciellt lämpat för fordonstvätt.

Mellonol-Grön-dunk
Mellonol-Plus-dunk
tonysamatas
tony@metaform.se