Use Cases
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
2391
post-template-default,single,single-post,postid-2391,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Use Cases

Som ett led i Upptecs kommunikationsarbete har en kampanj skapats för sociala medier med syfte att presentera samarbeten med olika nyckelspelare i försäkringsbranschen. Kampanjen heter ”Used Cases” och kommer att fortgå under från och med sommaren 2020 och löpande framåt.

Kampanjen består av banners för sociala medier (LinkedIn, Facebook), artiklar på LinkedIn samt innehåll på Upptecs webbplats och broschyrmaterial.

Banner_UC_01
Banner-UC-Storebrand
tonysamatas
tony@metaform.se