Videofilmer till Upptec
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
2350
post-template-default,single,single-post,postid-2350,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Videofilmer till Upptec

Världen förändras dramatiskt och försäkringsbranschen lyssnar när Upptec tar expertrollen och visar hur man ska navigera säkert och rätt i digitaliseringens farvatten. Under vintern, våren och sommaren har Metaform producerat ett antal videofilmer för sociala medier.

tonysamatas
tony@metaform.se