The Perfect Gamer
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
2455
post-template-default,single,single-post,postid-2455,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

The Perfect Gamer

Hero, champion, character, player, fighter… Dessa är varelserna som står i rampljuset. De skall vara starka. De skall prestera. De skall lyckas. 

Men bakom varje karaktär finns en gamer, en spelande människa av kött och blod som påverkas av flera faktorer i den verkliga världen. Faktorer som direkt kan påverka gamingen på ett negativt sätt och leder till sämre prestation och misslyckanden. Gamern är hjärnan och hjärtat bakom allt. Trots detta är fokuset på människan bakom skärmen för många som bortglömd i den virtuella världen. Det är dags att ändra på detta och foga samman gamingvärlden med det verkliga livet.

År 2016 blev Oskar Hemby en av världens första personer att ge sig in i branschen hälsa inom esport. Han förvånades över att esportsstjärnor spelade om så mycket pengar på arenor med ett så stort intresse runt om i världen, men ändå på ett så oprofessionellt sätt.

Detta startade en eld inom honom och han började utforska ämnet och upptäckte snabbt att där fanns en stor kunskapslucka att fylla. Resultatet är boken ”The Perfect Gamer”. I The Perfect Gamer ger Oskar Hemby, tillsammans med nio av esportens stora världsstjärnor, tips för hur en gamer hittar den balans som krävs för att spela smärtfritt, hälsosamt och prestera så bra som möjligt. 

I boken får du tips av stjärnor som världsmästaren i League of Legends, Caltys, Tickeling som spås en ljus framtid inom Fortnite, den svenska mästaren i FIFA Zackey, svenska världsstjärnorna i Dota 2 – Handsken och Chessie, Hearthstone-genierna Orange och Bozzzton, den legendariske CS:GO-coachen Devilwalk samt Rainbow Six Siege-proffset Renuilz!

Metaform har skapat den grafiska designen och layoutat boken.

tonysamatas
tony@metaform.se