Metaform | Hilleshög Sortguide 2021
2542
post-template-default,single,single-post,postid-2542,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Hilleshög Sortguide 2021

HILLESHÖG grundades år 1907 i Landskrona och är ett välkänt varumärke för sockerbetsfrö. Företaget har en hundraårig historia med rötter i den svenska sockerindustrin.

År 2000 förvärvades Hilleshög av Syngenta. I oktober 2017 tog sedan det danska utsädesföretaget DLF över varumärke och förädlingsverksamhet. En strategisk affärsenhet, MariboHilleshög, bildades.

Metaform fick i uppdrag att skapa en informationskampanj bestående av dubbelsidig annons i tidningen Betodlaren, DR-utskick i form av en 8-sidig broschyr samt banners i digitala medier samt i den digitala publikationen ”Jordbruksaktuellt”.

tonysamatas
tony@metaform.se