Metaform | Friends of Executive på sociala media
2682
post-template-default,single,single-post,postid-2682,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Friends of Executive på sociala media

Friends of Executive är ett bolag inom management consulting. Utöver att driva Sveriges största VD-nätverk erbjuder Friends of Executive VDs tjänster inom Utbildning, Rekrytering och Sport/hälsa.

Metaform har skapat, förvaltar och utvecklar Friends of Executives varumärke. Samarbetet innebär insatser på strategisk såväl som  på taktiskt, operativ nivå.För marknadskommunikationen ligger fokus – som för så många andra företag och organisationer – idag på närvaron på olika sociala plattformar.

Nedan finner du ett axplock ur olika kampanjer som genomförts på exempelvis LinkedIn, Facebook och Instagram.

Annonser/banners:

tonysamatas
tony@metaform.se