Dream big …
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
2737
post-template-default,single,single-post,postid-2737,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Dream big …

Med visioner och stora drömmar tog representanter från fotbollsklubben Limhamns FC i Malmö kontakt med Metaform. Ambitionen var att med en nydanande och dokumenterat framgångsrik pedagogik som bas lägga inte bara Malmö som fotbollsstad utan hela Sverige under sig. Metaform fick i uppdrag att ta fram ett nytt namn åt klubben med de stora visionerna, att skapa ett nytt klubbmärke och en grafisk identitet som kunde föra dem framåt.

Uppdraget påbörjades och ett förslag presenterades för kunden som blev eld och lågor … ”Nu kör vi så det ryker!” var responsen. Men, ibland går det inte som man vill. Av olika anledningar kom projektet inte förbi idéstadiet men det tål ändå att lyftas fram. Nedan kan du se olika delar av förslaget.

Klubbmärke:

Video (pitch):

Profilkläder:

Övrigt (inspiration):

tonysamatas
tony@metaform.se