Addea Outsourcing
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
3081
post-template-default,single,single-post,postid-3081,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Addea Outsourcing

Addea erbjuder en heltäckande lösning för ekonomi- och löneservice. De lägger ett stort engagemang i sina kunder för att uppnå kvalitet och service. Addea arbetar med en hög grad av digitalisering och utifrån kundens behov, sätter de upp de lösningar som passar bäst.

Metaform fick i uppdrag att skapa ett nytt varumärke åt Addea Outsourcing AB och en visuell identitet. Metaform har utöver varumärket skapat och producerat Addeas webbplats och andra kommunikationsbärare såsom visitkort, rollups, material för kampanjer på sociala media i form av statiska banners såväl som rörliga, videofilmer etc, skyltning m m.

Logotype (grundversion)

Logotype (alternativ version)

Webbplats (wordpress)

Kampanj på sociala media

Rollups

Visitkort etc 

Profilering 

tonysamatas
tony@metaform.se