Agartha
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
3110
post-template-default,single,single-post,postid-3110,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Agartha

Agartha är ett familjeägt investmentbolag med bas i Malmö. Ägarrollen baseras på ett aktivt och långsiktigt engagemang, med innehav huvudsakligen inom fastighetssektorn samt små och medelstora tillväxtbolag.

Metaform fick i uppdrag att skapa ett nytt varumärke och tillhörande grafisk profil och har producerat webbplats (wordpress) och andra kommunikationsbärare såsom profilmanual, visitkort, kampanj på sociala media, videos, profileringsmaterial såsom kläder, kepsar etc, designmallar för presentationer med Microsoft Powerpoint m m.

Logotype (grundversion)

Logotype (alternativ version)

Webbplats (wordpress)

Profilmanual

Visitkort

Designmall för powerpoint-presentationer

Profileringsmaterial

Kampanj på sociala media

Kampanj på sociala media – namnbyte

tonysamatas
tony@metaform.se