Medlemsprogram Friends of Executive
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
3141
post-template-default,single,single-post,postid-3141,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Medlemsprogram Friends of Executive

Friends of Executive driver Sveriges ledande VD nätverk. Idag är närmare 400 medlemsföretag där VD, Vice VD eller Styrelseledamot är medlemmar i nätverket. Det gemensamma för alla medlemmar är att de har eller har haft en roll som VD i ett bolag med en omsättning på minst 50 miljoner kronor.

Metaform har formgivit och producerat det viktiga Medlemsprogrammet åt Friends of Executive för 2022.

Medlemsprogrammet för Friends of Executive 2022

tonysamatas
tony@metaform.se