Accon SRS
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
3247
post-template-default,single,single-post,postid-3247,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Accon SRS

Accon SRS ABs ambition är att med hjälp av lång erfarenhet och gediget branschkunnande, arbeta fram enkla, rationella, godkända produkter och systemlösningar för lagring, hantering och transport. Vi har ett produktsortiment som vänder sig till återvinningsindustrin, renhållningsbolag, gjuterier och ett flertal övriga industrier. Vi har även ett stort sortiment av behållare, kärl och plastpallar anpassade för livsmedelsföretag.

Under sommaren och hösten har Metaform producerat broschyr- och katalogmaterial åt Accon SRS AB.

tonysamatas
tony@metaform.se