Svensk fotboll
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
3250
post-template-default,single,single-post,postid-3250,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Svensk fotboll

Under våren, sommaren och hösten har Metaform arbetat oförtrutet med att producera böcker för åt Svenska Fotbollförbundet. Uppdragsgivare är som vanligt SISU Förlag – hela idrottssveriges förlag. Metaform har svarat för grafisk form, layout och originalarbete.

I serien har följande böcker tagits fram:
• Svenska Fotbollförbundets Spelarutbildningsplan SUP
• Svenska Fotbollförbundets Tränarutbildning SvFF D
• Svenska Fotbollförbundets Tränarutbildning UEFA B
• Svenska Fotbollförbundets Tränarutbildning UEFA C

tonysamatas
tony@metaform.se