Syngenta
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
3301
post-template-default,single,single-post,postid-3301,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Syngenta

Syngenta är ett världsledande jordbruksföretag med mer än 28 000 anställda i över 90 länder som levererar två huvudtyper av produkter: frön och växtskydd.

Metaform har fått fortsatt förtroende och vårt samarbete fortsätter under 2023. Samarbetet innebär att Metaform fungerar som en ”förlängning” av Syngentas marknadsavdelning och innefattar kreativt arbete såväl som layout- och originalarbete av en mängd olika kommunikationsmaterial, såsom broschyrer, rapporter, annonser, rollups, skyltar, affischer, grafisk design av logotyper, illustrationer, produktion av digitalt material för sociala media etc.

tonysamatas
tony@metaform.se