Friends of Executive
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
3354
post-template-default,single,single-post,postid-3354,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Friends of Executive

Friends of Executive är ett företag, en partner för framgångsrik ledarskapsutveckling och affärsstrategi. Med sitt djupa engagemang för att hjälpa företagsledare och chefer att nå sin fulla potential har Friends of Executive genom åren möjliggjort framgångsrika samarbeten där de tillsammans med sina kunder vida överträffat deras affärsmål.Ett medlemskap i Friends of Executive är en investering i det egna företagets och dess chefers välbefinnande och utveckling.

Metaforms samarbete med Friends of Executive inte bara fortsätter utan intensifieras ständigt. Under året har Metaform tagit en aktiv del i det strategiska såväl som det taktiska utvecklingsarbetet. Tillsammans med medarbetarna på Friends of Executive har Metaform under året skapat, utvecklat och producerat:

  • Material för Friends of Executives VD-nätverk vilket inkluderar bland annat: broschyrer, keynote-presentationer, rollups, vepor, scenmaterial, branding på produkter, videos, kampanjer på sociala medier och allt material som krävs för lyckade VD-träffar, Lunchträffar, VD-konferens och andra events.
  • Material för Friends of Executives Utbildningar vilket inkluderar bland annat: broschyrer för utbildningsprogram, kampanjer på sociala medier, videos, keynote-presentationer etc

Under året har också en djupdykning i arbetet med att ta fram en vision och en mission, som pekar ut riktningen för det fortsatta kommunikationsarbetet på en strategisk och taktisk nivå. Under hösten kommer det löpande, operativa arbetet att fortsätta samtidigt som den ”nya” visionen och missionen kommer att kommuniceras till redan befintliga medlemmar.

Presentationsfilm: VD-konferens i Båstad 2023

Presentationsfilm: VD-konferens i Båstad 2023 – bilder från fotoautomat 

Presentationsfilm: VD-konferens i Båstad 2023 – film som visas på hotellrummen under hela konferensen

tonysamatas
tony@metaform.se