Metaform | En Svensk Klassiker
175
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-175,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
Category
Information
About This Project

I Sverige pågår just nu en fantastisk motions- och hälsotrend. En Svensk Klassiker är i detta sammanhang ett av de mest populära sätten att skörda frukten av sin träning och nå sitt mål.

Att under ett år genomföra Vätternrundan, Vansbrosimningen, Lidingöloppet och Engelbrektsloppet eller Vasaloppet är en både fysisk och mental prestation. För att lyckas krävs goda förberedelser av såväl träning som lopp. Om du har antagit utmaningen att genomföra (och kanske förbättra) ett eller flera uthållighetslopp, eller hela klassikern, så inhämtar du inspiration och kunskap i denna bok.

Bokens innehåll är en fördjupning av samlad kunskap och erfarenhet inom simning, cykel, löpning, längdskidåkning och triathlon samt hur du på bästa sätt kombinerar de olika idrotterna – deras olika moment – i träning och tävling. För att skapa en helhetsbild och öka din förståelse av vad som påverkar en idrottsprestation ingår också fem generella kapitel: träningslära, träningsplanering, idrottsnutrition, mental träning och förebyggande av idrottsskador.