SISU Idrottsböcker: grafisk profil
Metaform är en kommunikationsbyrå som arbetar med att fylla kunders varumärken med innehåll och mening.
Grafisk design, Branding, Varumärke, Varumärkesutveckling, Kommunikation, Visuell kommunikation, Grafisk profil, Grafisk identitet, Corporate Identity, Formgivning, Layout
664
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-664,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Datum
Kategori
Branding

SISU Idrottsböcker

Böcker och digitala produktioner i deras sortiment bidrar både till att utveckla elitidrotten och till att förbättra livskvalitet och hälsa hos den breda allmänheten.

Runt om i Sverige och världen finns mängder av idrottskunskap förvärvad genom forskning och decennier av praktisk erfarenhet. Deras uppdrag som idrottens förlag är att samla in denna kunskap och göra den tillgänglig för fler.

SISU Idrottsböcker har ett stort informationsbehov och Metaform fick uppdraget att skapa, förvalta och dokumentera en grafisk profil.